Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslicie o cheaterach w GTA ONLINE?

CreezPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja miałem chyba farta bo ani jednego nie spotkałem od dnia premiery. Może dlatego, że głównie robie akcję.

Opublikowano

Raczej żadnych czitów nie ma, przynajmniej ja nie spotkałem kogoś kto by je miał.

Był tylko glitch z giełdą, dzięki któremu można było niezmiernie się wzbogacić, ale załatali go dość szybko.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Co sądzę o cheaterach? Dla mnie tacy zawsze będą zerem. Potrafię jeszcze zrozumieć bocenie w jakichś grach MMO jak się samemu lvla nie chce wbić, ale jeżeli ktoś w strzelanki czy w gta gra na jakichś czitach typu god mode to tego nie rozumiem. Na szczęście jeszcze w GTA V nie widziałam nikogo takiego.

Co innego glitchowanie czy używanie błędów w grze. To akurat niedopatrzenie firmy. Ja osobiście tego nie używam bo to głupota, ale mam nadzieję że tych co się tym bawili czeka CONAJMNIEJ zresetowanie zbugowanej kasy/rangi :) to tylko kwestia czasu.

who cares?

Opublikowano

Witaj na MultiPlayerCheats forum.
Uuuuu jak ja nienawidzę cheaterów!

Nie widziałem żadnego kolesia z GodMode, który wyrzuca sobie kasę, spawnuje to czy tamto, gra małpą etc etc. Więc się nie wypowiem, bo nie jestem politykiem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Raczej MultiPlayer Community.

Cheaterzy to zazwyczaj kretyni, którzy nie potrafią grać i utrudniają grę innym ludziom więc ciężko ich lubić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...